Вратът й е най-чувствителната зона

Какво точно възбужда жените? Бихме казали, че най-голяма възбуда може да се породи от новото Bentley пред по-лъскавите заведения, но учените направиха друга класификация. Англичаните установиха най-чувствителните зони на женското тяло и дори са ги класифицирали за всеки случай. 

Ефектът от лекото и нежно докосване ще бъде най-добре установен по врата на жената, за малко по-сексуалната игра и лекият натиск ще трябва да се насочиш към клитора и зърната й, които са най-чувствителни за този вид докосвания, а за вибрации ще трябва да се насочиш само и единствено към клитора й. 

Препоръчва се да избягваш ушите й, защото те не са толкова сексуални, колкото си мислиш! Тестът се е провел по доста иновативен начин и би мотивирал участието ти, но всичко е въпрос на шанс. Жените са били помолени да се съблекат и да легнат на легло, покривайки тялото си с чаршафи, докато мъжете трябвало да носят тъмни очила, за да не виждат обекта на тестване. Стимулирането трае около 1.5 секунди, а след това се чакат 5 секунди, а едва след това се пита допитват до усещанията на респонденката.

Тестваните женски зони са: клитора, малките срамни устни, вагинален и анален марж. Гърдите са били изцяло докосвани, за да се открие мястото, където жената реагира най-много на докосването. Женския врат и предмишницата реагират изключително добре на твоите ласки, но ще трябва да избягваш корема, защото там можеш да причиниш само гъдел.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
ммм
28 юли 2014 | 23:41

ох, котъо