Всекидневният секс е полезен

Сексът може да бъде истинско социално чудо. Това е факторът, който решава абсолютно всички проблеми и кара хората да се усмихват по-често. Ако не вярваш, значи е време да пробваш "Секспериментът". Това е историята на семейството с най-доброто откритие. Двойката се разбрала, че ще прави секс всяка вечер в продължение на година. Условието е да няма извинения като умора и липса на желание. Хората просто изключват телевизора и отиват в леглото. Оказва се, че жените губят своята сексуалност, ако не мачкат по-често чаршафите. С годините започват да не изпитват толкова голямо сексуално желание и това може да навреди на връзката.

Митът "Ако не го ползваш, ще го изгубиш!" е в пълна сила. Учените описват женския мозък като истински акумулатор. Ясно е, че жените изпитват оргазъм повече с главите си, а не толкова с тялото. Следователно, сексът е истински старт за жената и е в пъти по-ползотворен от гледането на глупави сериали! Двойка в началото на връзката си прави секс по 66 пъти на година, докато в напреднала възраст може да се сведе едва до 10 пъти на ден. Сигурни сме, че не искаш да се случи точно това и именно постоянният секс прави отношенията между партньорите по-здрави. Едва ли може да е нещо ново за теб, но винаги можеш да пробваш подобен експеримент с твоята, а после можеш да споделиш резултата.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
123
18 септември 2013 | 04:00

е вие открихте топлата вода бе пичове

Alex
15 септември 2013 | 22:30

10 пъти на ден си е убийствено.. :D

Симеон
13 септември 2013 | 09:59

Добре, но ако за една вечер правиш 10 пъти секс пак се брои като 10, нали ?

Цветомир
12 септември 2013 | 20:23

"докато в напреднала възраст може да се сведе едва до 10 пъти на ден." 10 пъти на ден си е предоволно :D

111
12 септември 2013 | 17:31


няма значка от 12 септември 2013 | 11:43

"Двойка в началото на връзката си прави секс по 66 пъти на година, докато в напреднала възраст може да се сведе едва до 10 пъти на ден." Някак си съм убеден, че погрешно сте преписали...просто ми е любопитно поредното невероятно умозаключение, до което са достигнали "учените"...

преписали са от майка ти аре еби се

няма значка
12 септември 2013 | 11:43

"Двойка в началото на връзката си прави секс по 66 пъти на година, докато в напреднала възраст може да се сведе едва до 10 пъти на ден." Някак си съм убеден, че погрешно сте преписали...просто ми е любопитно поредното невероятно умозаключение, до което са достигнали "учените"...

фото редактор
12 септември 2013 | 10:26

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!