Всичко, което не трябва да инжектирате в пениса си

Всеки от нас е чувал за странните начини , използвани за увеличаване на половия орган. Някои все още изпращат лупа, но погледнато малко по-мащабно, другарите от "Архивите на сексуалното поведение" успяват да интервюират повече от 4000 мъже, които по една или друга причина са подложили своя полов орган на странни манипулации. Инжектирането на най-различни вещества за лекуването на еректилната дисфункция не трябва да се предпистват без лекарско участие, но много малко хора слушат. Представяме следващите манипулации с надеждата, че ще осъзнаете колко безумни и опасни са за вашето здраве. Пък и нека бъдем откровени, когато не е достатъчен за първа врата, защо просто не се насочите във втора врата? 


Плазма: Д-р Дейвид Харшфиелд обяснява, че в много от случаите инжектира специална плазма, която се произвежда от кръвта на всеки пациент и има за цел пълното възстановяване на притока на кръв в този  конкретен регион и съответно ерекцията би могла да се върне така, сякаш никога не си е тръгвала. Идеята е, че плазмата се инжектира в главата на пениса с много малка игла и след това се очаква да получите прилив на енергия до минимум 30 минути. Олекването е с 2500 долара на пациент. Това е натурален начин за събуждането на половия орган и освен това до 72-а часа се възстановява магията на киното. Някои клиники смятат, че точно това може да възстанови завинаги проблемите, следователно ако сте решили да действате по този начин, отделяйте пари, но не за парафин. 

Каверджект, Едекс, Тримикс: Това са инжекции за еднократна употреба с еднократен ефект. Използвали са се много преди появата на виаграта и са имали успех в до 80% от мъжете. Идеята е, че това чудо може да разшири артериите и да подобри потока на кръв. Лекарите препоръчват да се поставя такава максимум по 12 пъти на ден, нито повече, нито по-малко. Чудото обаче помага само при еректилна дисфунцкия и няма да ви направи аполоновци, ако това е вашата мисия. Така че, не е добре да се боцкате, ако това е планът. 

Мазнина: Лечението на тънкошишковчината е дошло от някоя умна глава, която смята, че трябва да поставяте сериозно количество мазнина. Градска легенда от този вид може да ви осакати, да коства много инфекции и дори да ви убие. Причината е, че мастните тъкани не позволяват на по-голямата част от кръвта да минава по артериите и да расте, следователно се изпитват неща като болка и други подобни. Козметичните лекари съветват да не правите това, особено в домашни условия. Тайната на подобна манипулация е в мястото, където се инжектира. Успехът на операцията изисква монтажът да бъде извършен в абсолютен покой. Освен това, мазнината трябва да остане там, та ако до три дни нямате ерекция, тъкънта умира и се абсорбира оот тялото. 

Колаген: И да искате да бъдете щастливи и с голяма полицейска палка, няма да бъдете, особено щом залагате на това вещество. Американската библиотека по медицина споделя, че все още няма съществуващ филър, който да запази размера или да помогне за по-голям такъв. Най-очакваната реакция е колагенът да се третира като чуждо тяло и съответно да се превърне причина за много алергии. Защо се продава? Все още има хора, които вярват, че техният проблем може да се промени с една инжекция. 

Зехтин: Градска легенда от 2005-а година завлядява тайландските левенти, които смятат, че именно зехтинът ще помогне за добиването на по-впечатляващи размери. Макар и ефектите да са нулеви от положителните, стотици хиляди мъже се озовават в болницата и търсят помощ, защото не са успели да вдигнат самолета. Това означава, че на месец само една болница приема по 30-40 пациента с проблеми в пистолета. Най-трагичната история се изразява в премахването на пениса, поради наличието на зловещи инфекции, включително и рак. Ами не е салата, че да го помпате със зехтин, приемете го!

Салин: Практиката показва, че някои извратени или по-открехнати в сексуалните игри, използват именно това. Салинът се инжектира в скротума, сложна операция е и като цяло се споделя, че по време на полов акт е доста забавно. Това определено е твърде богато и скъпо преживяване за нас самите, следователно предлагаме да го погледнете по един по-различен начин. Лично ние не го препоръчваме. 

Хероин: От целия списък, това може би е най-грешното, което трябва да направите. Определено не го препоръчваме и още нещо - изкуство е. При наличието на доста вени, монтирането на нещо такова ще се струва като обезвреждане на бомба. Нещо повече, нито един лекар няма да заяви, че точно това ще повиши еуфорията и действието на наркотика.

Кокаин: Някой се е сетил за тази идея още през 1988-а година. След това впечатляващо постижение, човекът най-накрая стигнал до момент, в който да постави кокаин в уретрата си. Разбира се, веществото било в течна форма и след като наистина успял да закрепи ерекцията по-дълго (около 3 дни) не подозирал, че тялото му ще започне да образува съсиреци. След близо 10 дена битка, неговият крак и 9 пръста се наложило да бъдат ампутирани. Пенисът, от друга страна, паднал сам. Та не е добра идея, казваме ти!

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!