Японските младежи с почасова работа

Япония може да се похвали с невероятни икономически решения за изход от кризата. Това са хората, които могат да превърнат въздуха в злато. Ето и още една интересна идея, която има почва и у дома. 

Японските младежи са готови да се захванат с порно като почасова работа, за да трупат допълнителен капитал. Преди време имаше история за японски пожарникар, който печелил около 50 000 - 60 000 йени за всяка продукция в коятo участва. 

Героите, които са готови да влязат в този бизнес годишно са около 300 до 500 човека, но само 30 от тях стават елитни актьори и получават подобна заплата. Второстепенната работа на останалите актьори също не е толкова лоша, защото те получават отговорността с еякулация върху лицето на главната актриса, което не е чак толкова лошо, но за жалост взимат и заплати с по една нула по-надолу. 

Второстепенните актьори не бъркат в буркана с меда и често карат на ръчни скорости, но все пак получават сносни пари за няколко часа, а тези, които са готови от махането на имената им в заглавието, получават 1 000 йени на ръка. 

Подобни заплати са доста смешни, ако трябва да обърнем внимание на парите, които прибират актрисите, но при тях е по-справедливо, след като буквално си късат задниците. Защо да не решим проблема с работните места за младите по този начин? Ще има ли някой, който да се оплаче от подобна идея?

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
2
26 февруари 2014 | 17:47

кой за кво да са стегне? да не би меновете да плащат за порно? олигофрен...

Печели Пари Онлайн
26 февруари 2014 | 16:22

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 14 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

!
26 февруари 2014 | 14:43

1000 йени са малко над 10 долара, един обяд в по-ниска категория заведение, Хайде стегнете се малко, виж ако бха 10 000 това е друг въпрос.