Японците правят все по-малко секс

Младите хора винаги се озовават в центъра на събитието. Тяхната кръв е буйна, искат нови приключения и винаги мислят за секс. Последното не важи за японците. Оказва се, че в скорошно изследване доказва, все повече млади японци пропускат мачкането на чаршафите. Предполагаме, че всички жени изглеждат еднакви, а и са доста претенциозни. В последното актуално изследване от 2011 година, около 40 процента от жените са признали, че са девствени.

Броят на самотниците е около 53.2%, което е доста сериозно. В новото изследване, нещата изглеждат още по-мрачни за японците. Около 61% от популацията в Япония е решила, че няма нужда от връзки. Около 49% от горните са жени на възраст между 18-34 години, които признават, че не са били във връзка през последните 5 години. 30% от всички мъже в Япония са пропуснали възможността да излязат с жена.

Те никога не са осъществявали контакт. През 2012 година, в Япония се раждат около 1,037,101 бебета. Това е най-ниският рекорд от цели 16 години. На какво се дължи това? Според социолозите, липсата на сексуално желание се поражда, когато има по-малко сигурност в работата, консервативното възпитание на жената и тежката работа. Как можем да погнем на братята японци?

Ще изпратим около 10 000 млади българи, които ще променят вижданията на жените за около месец, освен това ще освободим нашите другари от всякакви връзки и обвързване с издръжка, за да е сигурно, че популацията ще се вдигне.

Можеш да се запишеш за участие на info@men.bg. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
25 октомври 2013 | 20:35

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g