За какво си мислим след секс

За какво си мислят мъжете и жените след секс? Ние не мислим, защото най-често заспиваме, но пък сме сигурни, че жените прекарват достатъчно време в анализиране. И в едно бързо проучване с участието на 25 000 души, учените успяха да дадат отговор на този въпрос. Ние имаме друг въпрос: абе, кой ги мисли тези въпроси? 

И сега идват отговорите. Мъжкото съсловие прекарва следсексуалното време, за да се съжалява и да мисли, че е трябвало да спи с повече жени. Ние съжаляваме по всяко време, ама не са ни питали. За какво си мислят жените? Най-често проверяват дали са открили правилния партньор в леглото. Хората от университета в Тексас са решили, че страданието за повече партньорки е в следствие на нуждата от репродуциране.

Пропускането на възможности се отразява сериозно на либидото, а от там и на щастието на партньорката. Точно това води и до неубедителността в леглото. Жените остават в една друга примка на миналото. Те най-често страдат, че са изгубили девствеността си от грешния партньор, а след това страдат, че са правили секс и с не толкова привлекателни хора. Последното се свързва и със секса за една вечер, който се отразява зловещо върху емоцията на жените.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели пари онлайн
07 декември 2013 | 14:06

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g