Забравете фитнеса, сексът поддържа по-добра форма (18+)

Научно доказано е, че всяко физическо натоварване е обвързвано с горене на калории. Чистенето на прах, ремонтът на колата, приготвянето на салата и дори пълненето на чашите е обвързано с вашето отслабване, но има действия, за които винаги сме били заинтригувани относно изгарянето на калориите и освобождаването на енергия. Заниманията в спалнята отдавна са показали, че половият контакт между мъжа и жената е обвързан с поддържането на фигура. 

Нашето любопитство стигна до там, че да потърсим информация за калориите, които се изгарят, докато жената практикува своите орални умения върху мъжа. Учените смятат, че жена с тегло от 63 килограма ще изгори точно 100 калории. 

Сигурни сме, че е трудно да се изчисли по друг начин и показваме не толкова еротичните занимания за изгарянето на същото количество. 

Можете да изгорите калориите, ако карате 23 минути колело по нагорнище.

Йогата е приятно занимание и ще ви спести точно 3 минути от горната физическа активност, която в случая е 20 минути.

Мило, време ми е за тренировката!

Излишно е да казваме, че оралната любов прави и двата партньора щастливи, а жената получава изключително сериозно количество витамини, протеини и още много други полезни елементи, за които сме писали по-рано в един друг материал. Оралната любов би могла да се прилага адекватно в случая и би изгорила калориите на определени питейни и хранителни продукти за малко по-сериозно време. За всички отговорно партньори ще покажем и времетраенето на акта при консумацията на следните продукти:

1. Кутийка безалкохолно (139 калории) = 45 минути щастие за мъжа

2. Шоколадов десерт (260 калории) = 1 час и 20 минути

3. Голям хамбургер (508 калории) = 2 часа и 40 минути. 

Половият контакт може да изгори повече от 144 калории за половин час. Не искаме да изчисляваме колко точно секс трябва да прави един мъж,за да превърне млада сумистка в следващия модел на Victoria`s Secret. Сексолозите препоръчват на дамите да не мързелуват в спалнята а винаги да яхват жребеца, защото тази поза е най-полезна за тях, изисква повече движение и ще изгори 207 калории за половин час. Редовният секс веднага в тази поза веднага ще оформи коремните мускули - обещаваме. 

Жените, които не стимулират оргазъм, а го получават, горят повече калории. Ето защо е необходимо да бъдете честни - всички сме склонни да повтаряме, докато се случи чудото. 

За романтичните личности ще оставим и най-важната информация. Целувките ще ви спестят около 68 калории за час, а това ни мотивира да се върнете обратно на горните редове, където си говорихме за ефекта от оргазма, оралната любов и много други. Ефективен начин за целувките ще бъде, ако правите лицеви опори, партньорът ви лежи под вас и ви целува за награда, всеки път, когато се спуснете - заниманието изгаря 171 калории за 30 минути. Евентуалното прерастване на половия акт може да бъде само полезно за жената! 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
1
14 септември 2015 | 23:31

1

1
14 септември 2015 | 23:29

1

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
10 септември 2015 | 00:35

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 14 САЙТОВЕ (СТРАНИЦИТЕ СА ОТНОВО ОБНОВЕНИ) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g