Жена изпратила 65 000 съобщения на мъж след първа среща

Излишно е да казваме, че всеки от нас е попадал на жена от клас "Психо". Някои дами наистина не знаят кога не са желани, няма да получат скиптъра и ще си останат само на фантазиите. И докато си мислите, че младите са изключително луди, обърнете внимание какво се случва с жените над 30. 

Колко съобщения трябва да изпратите на потенциалният партньор след първата среща:

1. Между 5 и 10 и чакате за отговор

2. Снимка по бельо с още 2-3

3. Около 65 000, добавяйки и различни заплахи по пътя

Представяме нашата номинация за психопатка на месеца. Жаклин Адес от Феникс, Аризона успява да влезе в рекордите на мобилните оператори, полицията и дори нашите лични, след като изпратила повече от 65 000 съобщения след първата среща и по наши подозрения - последна. Пострадалият сигнализирал в полицията, усещайки, че много скоро тази жена наистина може да изпълни и някоя от заканите си. 

Зад решетките, смс-терористката споделила, че е открила мъжа на живота си, вече е кръстинал неродените деца и имала план за сватбата. За всички останали, които не са чували тази заплаха, обясняваме го по-малко по-различен начин - това означава, че иска да ти дере колата, да криви джанти, да сложи 10 000 възглавнички на дивана и да те пита всеки път защо не си вдигнал тоалетната чиния. Предупреден си!

Сред съобщенията присъстват дори антисемитски текстове, защото как да няма такива в любовта? 

Не си мислете, че Жаки е изпратила всичките 65 000 съобщения в един ден. Обикновено се въздържала до 500 на ден. През последния месец вдигнала нивото на агресията и стигнала до там, че тайно влизала в дома на своя избран, за да се къпе - явно някакъв женски ритуал за влюбване, не сме сигурни. Очевидци споделят, че са я виждали да кисне в колата си пред работата на избрания и още много други. Ако питате нея, броят на съобщенията изобщо не е толкова голям, напротив, можела е да изпрати и още. Сигурно след следващите 65 000 става и романтична. Качваме снимка на заподозряната, обърнете внимание на очите и не забравяйте, че лудият поглед е във всяка една. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!