Жена ограби Sexshop

Запомни от нас, че никога не трябва да се връщаш там, където си развалил всичко. Не се връщаш при бившата, не ходиш в магазина, в който си се карал, а всяко дете ще ти каже, че като истински престъпник, ти не трябва да се връщаш на местропрестъплението. Това не било ясно на 23-годишната девойка, която решила да "припознае" уред за самозадоволяване в сексшоп във Флорида. Жената минавала от магазина и се опитала да си намери работа.

Хората й отказали, което довело и до първото възнаграждение за опита (кражба). Мениджърът веднага проверил записите и забелязал много перфектна ерекция в гащите на жената, същата липсвала при нейната поява. Полицията реагирала много бързо, но не успяла да стигне на време до крадлата. В докладите се споменава, че продуктът е  отворен и "Той вече не е бил в състояние, в което може да се върне обратно в магазина". Какво се случва после? Девойката  не си спомняла нищо, защото била пияна, но потвърдила, че тя на видеото от камерите. Запомнете, винаги давайте работа на пияно младо момиче, за да не открадне краставиците от сектора със зеленчуци.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
crorkz
05 август 2014 | 00:48

lnWVtk Awesome post.Really looking forward to read more.

crorkz matz
03 август 2014 | 23:11

G6nWeP Im thankful for the blog post.Much thanks again. Really Great.

Печели пари онлайн
23 ноември 2013 | 13:25

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g