Жена отхапа ухото на мъжа си

Любовта може да е силно чувство с особена слабост към етиловия алкохол. Доказателствата винаги могат да бъдат открити в разнообразни случаи по целия свят. За 2015 година можем да номинираме мадам Джейми Елрод и нейният съпруг, който не се споменава, но ще наричаме Ивендър. Двойката празнувала коледните празници със сериозно количество алкохол, когато либидото на Джейми започнало да се повишава. 

Дамата имала много странни фетиши и започнала да привлича Ивендър в спалнята, за да подари най-хубавият възможен подарък. Историята познава случаи, когато Дионисий и алкохолните богове вземат превес и не позволяват на мъжа да бъде 100% мъж, ала това някак си се превъзмогва. За жалост, партньорката нямало да остави нещата така, след като се опитвала да вдигне половия орган като феникс от огъня, дамата полудяла и откъснала ухото на Ивендър със зъби. Пияният Ван Гог усетил болката и бързо напуснал дома, оставяйки човекоядката сама със своите страсти. Човекоядката била посетена от полицията на сутринта. Униформените признават, че са открили ухото на пода в дома на заподозряната, но тя не можела да отговори на кого принадлежи и кой го е оставил там. Дамата била толкова почерпена, че не можела да си спомни къде дори е отишъл мъжът й.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
30 декември 2015 | 15:58

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o .bg------------>ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE

М.М.
30 декември 2015 | 14:04

Стига сте занимавали хората с глупости, отклонявайки вниманието му от ежедневието в което се намираме.Много богати и много бедни. Не случайно революциите са назрявали поради тази причина.