Жена събира целомъдрените пръстени, за да ги превърне в златна вагина

Какво правят християнските феминистки със своите стари пръстени, символизиращи девствената им красота. Както се досещате, това са твърде много благородни метали, макар и да не вярваме много, все пак сме виждали половината в PornHub, ама няма да издребняваме толкова. В символ на женска сила, една духовна лидерка / пастор е решила да използва всички събрани бижута, които да претопи и превърне във вагина. Самите пръстени обикновено се дават като подарък на девиците, които трябва в замяна на деня на сватбата да покажат червен чаршаф. Болз-Вебер е решила да използва колекционираните бижута за създаването на "златна вагина". Всичко това е просто част от рекламната кампания на книгата ѝ Shameless, която се опитва да изправи сексуалността и християнството в една много сурова битка. Според нея, подтискането и контролирането на женската сексуалност не е много добро решение и самият феномен се ражда през 90-те и 2000-а година.

Освен това, тогава се появяват и ХИВ епидемиите, които карат редица родители да използват точно тази политика. Ето защо през 97-а година се появява и книгата "I Kissed Dating Goodbye". Най-вероятно тази литература не е пробила в България, в противен случай сега нямаше да говорим за институция като Пайнер. И книгата наистина е интересно четиво, тя описва жените, правили секс преди брака като употребявани коли. Е какво да плащаш на Golf 2-ка с малко ръжда, разхлопани бутала и евтино газово за настройка? Та сега ще има претопяване на това подтисничество. Единственото вълнуващо в този момент е дали златната вагина ще има девствена ципа или не. Дали ще поставят последната граница или ще я махнат, символизирайки вагиналната свобода, която понякога се печели с помощта на Siemens M55 (някои са виждали за какво става въпрос)! Очевидно е, че църквата отчаяно се е опитвала да запази миряните, но без особен успех. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!