Жена се озова в мъжки затвор

Научно доказано е, че когато мъжката аудитория има само една жена, може да изгуби всички маниери и да се върне обратно към корените на своите прародители. За такива случаи е писал дори Стайнбек и днес с чиста съвест можем да докажем, че с цели 100 години по-късно не сме се променили. След като затворниците в Бристол посрещнали нов член на клуба, те не подозирали, че става въпрос за жена затворена в мъжко тяло. Тара Хъдзън е на 26 години и се определя като транссексуална.

Тя се озовава зад решетките, след като се е включила в пиянска свада в бар и излежава присъда от цели 12 месеца. Жената била определена като мъж, защото цели  6 години минава през сложни процедури и очаква своята последна операция, която ще бъде премахването на мъжкия полов орган. По тези причини, съдът в Бристол решава, че дамата трябва да бъде третирана като мъж и веднага заминава в мъжки затвор. Предполагаме, че Тара е преминала през всички кръгове на ада, след като самите началници заявяват, че насилието в затвора се е повишило драстично от 2013 година.

Изследване на американските учени доказва, че транссексуалните жени са с 13 пъти по-застрашени от сексуални атаки, за разлика от цялата популация в затвора. В този момент се събират подписи за трансфера на затворничката, която ще бъде преместена в женски затвор, защото в настоящия може да бъде изложена на риск. Междувременно стана ясно, че затворниците в Бристол организират друга подписка, с която искат да задържат Тара. Тяхната петиция носи слогана "Една радост имахме и вие ще ни я отнемете". Последно мъж или жена е? 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
:)
01 ноември 2015 | 16:16

Всъщност е обратното - мераците "му" са да бъде жена :) и е попаднал на точното място да го осъзнае :)

Дими
29 октомври 2015 | 12:45

Предполагам че след като изтърпи наказанието си мераците и да бъде мъж ще са се изпарили ...