Жена се съблече в банката в опит да получи заем

Русия е страна с неограничени възможности и очевидно твърде дръзки жени. Пример за такава борбена натура може да бъде Юлия Кузмина, която съвсем скоро придобир известност в опит да изтегли заем за нова кола. Жената се озовала в банка в Казан и помолила за финансиране, но след като забелязали доста ниските приходи, господата приценили, че не е надеждна. Юлия все пак искала да получи въпросната финансова подкрепа и вместо да си тръгне или да потърси друга банка, решила да свали горнището си и да покажи гърдите си. Видеото, появило се в руската социална мрежа VKontakte, можете да видите младата прелест отчаяно да изисква своя заем.

От друга страна, трябва да признаем, че банковият служител спокойно може да стигне до нивото шев на борда на директорите, особено след като не се огъва и поклаща отрицателно глава. Разбира се, дамата помолила никой да не я съди, защото е в много отчаяна ситуация. Лично ние нямаме такова намерение, възхваляваме и двете страни за търсенето на решение или поне среда на преговори. Кузмина е направила всичко, което е по-силите ѝ, но благоразумието на служителя е също на ниво. Как да не уважавате и двамата? Невъзможно е, а и видеото ще го докаже! 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!