Жена си имплантира трета гърда

Спомняме си онзи прекрасен момент, когато "Зов за завръщане" показа най-доброто от модерната пластична хирургия. Оказва се, че всяка жена може да получи мечтаната трета гърда за скромната сума от 20 000 долара. Една смела личност е Джасмин Тридевил която решила, че една допълнителна гърда ще й помогне в леглото. Съгласни сме с нейните виждания, а и Пух отдавна е казал, че повече е по-добре.

Джасмин е имала доста проблеми, защото 50-60 хирурга са отказали тази операция - не искали да нарушават етичния код. Само един се е съгласил на тази операция, но с уговорката, че няма да го търсят при евентуални проблеми и обвинения, отговорността остава изцяло на пациентката. Гърдата е оформена благодарение на силиконова подплънка и кожа от предмишницата. Централната част е татуирана, защото няма имитация на зърното. 

Всичко е ясно, но защо е поставена гърдата? Джасмин признава, че не иска повече да привлича мъже около себе си, омръзнало й е от срещи, а допълнителното съдържание в сутиена кара повечето да се отдръпват. Съжаляваме, но ще трябва да се постарае, защото смятаме, че "Зов за завръщане" е уникален филм!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
23 септември 2014 | 13:29

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g