Жената е отговорна за мъжкия полов орган

Антрополози от университета в Алабама установиха, че жената участва абсолютно навсякъде, включително и в оформянето на мъжкия полов орган. Според Лорета Кормиер, членът изглежда така, защото жените са предпочели да запазят него. Древните жени имали правото да избират онези любовни атрибути, които им допадали най-много. Това означава, че в най-ранна древност, жената е избирала най-големите и удобни членове, с които да продължи рода.

Тази теория дълго време не можеше да бъде потвърдена, защото жените постоянно променят своя стереотип за мъже през последните години, показвайки, че в един момент започват да се привличат от така наречените "Мечо"-вци. Въпреки различните вкусове, има един фактор, който остава на линия. И доказателствата са практически навсякъде: Египет, Индия, Япония и дори сред маите. Това, което днес наричаме женски вкусове, преди много години се е смятало единствено и само като женското желание за постигане на перфектното сексуално изживяване.

Така изглежда еротичната фреска от 1-ви век, пр. Хр.

Оказва се, че световните вкусове могат да крият различни изненади, след като се оказва, че гърците винаги са били изобразявани с малък и деликатен полов орган. Жителките на Перу също вярвали, че големият член е олицетворение на демоните във фолклора им. Това означава, че родният българин би могъл да е демонично олицетворение за жителките на Перу, но пък именно с тези демонични сили сме успявали многократно да сплотяваме българо-руската дружба - акт, който върна отдавна реномето на родните курорти. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e
07 март 2016 | 19:37

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 50 ОТ 75$ ДО.....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ(НАД 44 000 ПОСЕЩЕНИЯ) ЧРЕЗ ГУГЪЛ------->p e c h e l i o n l i n e. o v o .b g --------->ФЕЙСБУК СТРАНИЦА-PECHELI OT SAITOVE