Жената, която търси 100 000 мъже

Всеки мъж има точно бройка, която никога няма да сподели на милото. Нещата стават сериозни, когато жената каже своята мечтана бройка. Запознай се с Аня Лисевска, която иска да спи с 100 000 мъже по целия свят. 

Последното постижение на Аня е от 284 души и им е отделила 20 минути. Държим да отбележим, че жената има девойката има сериозен приятел и въпреки това иска да прави секс с мъже от всеки голям град на света. Активистката е споделила, че обича секс, забавления и мъже. В случая получава всичко необходимо. 

Жената е родена в Полша, но смята, че поляците все още приемат секса като табу. Тя смята, че нейните желания биха я сложили в редицата на жриците на любовта или лудите жени. Приятелят не е очарован от идеята, но няма много голям избор. 

Всичко започнало от миналия месец, когато жената започнала да търси хора, с които да осъществи мечтата си. Можеш да провериш всичко в нейния уебсайт, където феновете може да се запишат за участие или да следят напредъка й. 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
фото редактор
03 септември 2013 | 10:07

photo-edit.vpramatarov.eu - Сайтът Фото Редактор Ви предоставя възможност да редактирате вашите любими снимки, без да трябва да имате знания или умения по сложни програми като Photoshop, Corel Draw или GIMP!