Жената може да се възбуди

Според другарите с бели престилки и очила, жените могат да се възбуждат, докато стоят на стола. Причината за тази аномалия идва в следствие на седалищната кост и нервите под таза. Те могат да влияят много добре на органите на възбудата (знаеш кои са). Аномалията не се случва върху всеки стол, но пък смятаме, че няма нищо по-хубаво от практиката. Ако това изследване е вярно, значи можеш да бъдеш сигурен, че жените си мислят за секс, колкото си мислим и ние.

Това означава, че счетоводителката вече е възбудена, колежките постоянно са под напрежение, както и всяка друга секретарка. Такъв факт може да преобърне изцяло мъжката гледна точка. Остави жената да седне, отстъпвай място в автобуса, метрото и всяко друго място. 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
bobo
08 октомври 2014 | 12:27

По- голямата част от жените в активна възраст почти през цялото денонощие мислят за секс, затова се държат разсеяно и не съвсем адекватно, но не си го признават. Особено когато наближи критическата възраст и се оправдават че имат не знам какви си вълни. Те нямат вина - така са създадени.

Печели Пари Онлайн
15 октомври 2013 | 12:37

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

noone
12 октомври 2013 | 14:47

Коя е мацката на снимката? Please...