Жени ще се изправят срещу ISIS

 

 

Историята показва, че нито едно отмъщение не е толкова сурово, колкото отмъщението на разгневената жена. С формирането на тази армейска сила, терористичната групировка ISIS просто няма никакви шансове. Запознайте се с така наречената "Force of the Sun Ladies", която ще покаже зъбки срещу джихадистите. Повечето дами са бивши сексуални робини на терористите, преживели са изнасилвания, мъчения и гаври, за да може днес да използват всичката събрана агресия срещу собствените си насилници. Именно тези дами получават сериозно военно обучение и доброволно ще демонстрират на нещастните агресори чистия смисъл на термина "Жена с картечница". Пропускайки хумора, много от тези дами признават, че единствената им мечта е била да избягат от своите господари. Някои жени разказват какво са изживели, докато са били задържани и изнасилвани отново и отново. 

Една от оцелелите споделя, че е родила, докато е била в килията си и съответно е получила забрана да храни детето си. Нейният насилник го обезглавил, когато новороденото проплакало. Вместо съжаление, дамите поискали шанс за реванш. Това желание било уважено и в момента можете да видите един специален женски батальон, който ще се изправи срещу иракските терористи. Дамите ще се изправят срещу своите злодеи, за да отмъщават за своите семейства. Една основна цел ще бъда крепостта в Мозул, където именно се пазят стотици секс робини. Ново проучване на ООН показва, че ISIS държат около 3500 заложника в Ирак и повечето са жени и малки момичета. Друга цел на джихадистите остават и малките момчета, които лесно могат да бъдат промити и изпратени като атентатори!

 

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
&&&&&&&&&&&&&&&&
09 март 2016 | 22:39

дано по-скоро света се оправи и промени към добро- аз желая свят без порнография, мръсотии, вулгарности и прочие и прочие

I write from abroad
09 март 2016 | 18:47

And I think need: peace on Earth and good among people

@
09 март 2016 | 18:47

Надявам се в бъдеще Земята да се оправи и вече да няма омраза, злоба, гняв, насилие, богохулства (дори като негодувание, нетърпение, отчаяние, отегчение и т.н), изтезания, безработица, лоши прояви, болести и прочие лоши неща между хора (в хора) и прочие - а да има добър и щастлив живот за хората и добър шанс за всеки човек. На света му трябва любов, мир и доброта (и да се промени положително - от лошите крайности до които е стигнал)!Според мен: света трябва да върви към положителни промени и вече да няма войни, конфликти, геноцид/и (над) човек и/или хора, убийства, побои, самоубийства, насилия /в филми, романи, сериали и т. н/, черен и/или лош хумор /примерно с - педераси /изнасилвания (над) тях и въобще и т. н/включително още от детска възраст, импотентни мъже и прочие/, вражди, вулгарни думи, и нищо лошо на Земята. Дано по-скоро света се оправи и промени към добро - аз желая свят без страдание, насилие и въобще без всякакви лоши неща!! Надявам се по-скоро света да се оправи и промени към добро : и отново хората по света да имат добра работа; добър и щастлив живот и т.н!!Ще напиша нещо на друга тема: хората нямаме право да призоваваме (да се смеем и така нататък) за кастрации на хора и така нататък, стерилизация (насилствена и т.н), изнасилвания (и/или съвети и/или заплахи за тях- било анални на мъже и така нататък) на хора и т.н, убийства,самоубийства, войни, вражди, омраза, влизане и/или ходене на хора при психиатри (и/или техните психични и т.н проблеми), побои,удари по тялото, кавги и/или спорове, геноцид над нации от хора, заплахи с оръжие и/или думи (дори казани на шега) и т.н-дори показани в филми, сериали и т.н- това е моето мнение! Няма доказателство, че изнасилвача и физически зрав (а може и да е осъден несправедливо, а реално да е невинен)- би повторил това свое престъпление). Може би само съд може да решава присъдите за всеки човек и т.н. Хората нямаме право да призоваваме за -влизане в болници (вземане на лекарства- било психиатрични и т.н)- било психиатрии и т.н (ходене на лекар/и - било психиатри и т.н) ....На света му трябва да се промени положително- от лошите крайности до които е стигнал), аз не желая изтезания, жестокости, бой, насилия,пошлост, вулгарност, лоши неща, трафиканти на каквото и да е, и т.н-които неща не трябва да съществуват в един добър и възстановен свят (на което се надявам скоро да стане със Земята).надявам се по -скоро Земята да се оправя и променя в добра посока- аз желая свят без страдания, насилие и въобще без всякакви лоши неща

*****************
09 март 2016 | 18:36

като `и гледам снимките на тази Анита Мейзер то това може би е възможно да е циганка или мъж циганин травестит (а и като `и видях изявите в най-пошлите песни от поп фолка)! Че тая Мисис България 2014 е и с не европеиден вид и предполагам и със силикони!

българин
09 март 2016 | 18:35

Сега в медиите има доста лъжа и пропаганда и аз не знам дали има нещо вярно в тази информация (и ако има дали реалните жертви "секс робини" (може да са мургави сирийски роми мъже -май че навсякъде по Земята мъжете с по-тъмни кожи оцеляват от гей проституция и може би и измами) на Ислямска държава и т.н-реално може да са мъже- дори травестити- а то и под фереджето не знаеш мъж или жена- има). Исляма е най-ненаучна и пълна с бузумства религия в света (и исляма е напълно опроверган от съвременната наука, история и прочие- заради многото научни, исторически и т.н- грешки в Корана, хадисите и прочие). А да се използват видими неща (за лъжа и подстрекаване на хора)- като разрухата и упадъка в света от последните 23-20 години е недопустимо (както е недопустимо да се обижда Божието име с исляма- който видимо може да допадне само на човек, който не може да разсъждава логично (и най-вероятно не е искрено вярващ в никоя религия) и/или си пада по гей секс с мъже- защото исляма има само строги смъртни и т.н наказания само за прелюбодеяние между мъж и жена и кражба- но не и за гейове и содомити). Имам чувството, че членовете на ислямска държава (техните атентатори и т.н) не само, че не вярват искрено в никоя религия (и не познават никоя религия и т.н)- а най-вероятно са платени от някого- но подозирам и че те са нередовни (може би) педераси и/или импотентни- и е възможно някои от тях да правят секс един с друг (само мъже)- понякога може би си плащат и за тези техни педерастки услуги- а и нещо чудно, между тези бедни (може би) педераси може би е лесно да вербуваш такива мъже.Може би някои от циганите не са се къпали от години, и носят (а понякога и продават) дрехи и прочие -изровени от кофи за боклук (без да са били изпрани това). Виждал съм бездомни кучета да лаят по цигани (а понякога да вървят след тях-или стоят до тях-ако те седнат някъде), а също наши цигани са си говорили сами или крещели (без причина) по улици, пешеходни зони и прочие.... вероятно повечето роми са без основно образование и без електричество, водопроводи и канализация в домовете си (някои от тях може би и от деца се хранят с изпражнения).... то и в Корана в рая (в седемте видими небеса- които според Корана всеки може да види с очи) се обещават юноши като скрити бисери- което някои ислямски тълкуватели приемат и тълкуват, че там гей мъжете ще имат неограничени на брой гей връзки с мъже....Може би сляма (и радикален и въобще) ще създава проблеми (и съществува) -докато всички хора не научат колко антинаучнен е, и докато петролни шейхове и т.н от Саудиска Арабия и т.н- финансират исляма (и радикален и въобще- и това народи извън Саудиска Арабия (а днес много хора за пари- биха "приели" всяка религия, секта и прочие) да се води, че са приели исляма от векове и прочие).