Жените достигат своя сексуален връх по-рано

Сексът е движещата сила на света. Благодарение на него се подобряваме, мотивираме, преследваме и с него ставаме жертва на всяка възможна реклама. Сексът продава и благодарение на него не сме наточили лиги по леля Мария с нейните 103 тона прах за пране. Дълго време се смяташе, че мъжете започват да мислят за секс от момента, в който видят женско тяло, което е горе долу около детската градина. Някои харесваха Анелия от другата група, ние се точихме на госпожата и така минаваха годините, преди да разберем какво точно се случва в панталоните. Има една малка подробност, жените продължават да ни водят. Ново проучване на LoveHoney споделя, че жените достигат своя сексуален пик на 26-годишна възраст, докато ние ще сме най-похотливи на 32 години. 

Добрите хора попитали 1000 човека за най-върховите моменти в леглото и точната възраст, когато чудото за тях се случило. В изследването са задавани и въпроси като годината, в която е изгубена девствеността и отново жените водят! Цветето се къса на 16-годишна възраст, докато мъжът вижда женско на 17 години. Има ли нещо, в което поне да водим? 

Изследователите смятат, че най-добрите полови изживявания ще дойдат след 15 години от първия път и никога няма да бъдат забравени. На жените ще им трябват 10 години, за да стигнат до Хималаите, раздрусат сливата и задоволят душата. И после пак да ни казват, че само ние мислим за секс.

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари
18 ноември 2014 | 18:25

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 17 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА ЧРЕЗ СТРАНИЦАТА С НАД 23 000 ПОСЕЩЕНИЯ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g