Жените не правят разлика между онлайн и офлайн изневярата

Появата на интернет доведе до много морални проблеми в социалния свят. Можете да наблюдавате формирането на нови социални групи, загубата на идентичност и още редица други негативи. Социалната интернет общност започна да изгражда връзки, които никога не се одобряват от женската аудитория. Онлайн връзките не са нещо ново, но със сигурност ще събудят въпроси към тези, които се чудят дали комуникацията с друг човек може да се отрази на взаимоотношенията им с настоящия партньор.

Психолозите отдавна знаят, че мъжете са по-ревнивите същества, когато говорим за сексуална изневяра, но жените са способни да спрат въртенето на земята, когато говорим за емоционалната инвестиция към околните. Проучване от 2003-та година на Шнайдер показало, че жените не правят разлика между реална и онлайн изневяра. Това определено няма да се хареса на 83% от аудиторията, която прекарва времето си в чат стаи с надеждата да инициират онлайн интимни отношения.

Същите смятали самия акт за безобидна игра, която по никакъв начин не влияе на отношенията им извън интернет. Изследване от 2010 година показала, че мъжете не правят разлика между онлайн и офлайн изневерите, отчитайки и двата случая като изневяра. Жените показват сериозно раздразнение, когато разберат, че не са основен избор за инвестирането на емоции.

От гледна точка на еволюцията, женското поведение се смятало за напълно нормално, защото в дългосрочен план може да се превърне в истинска заплаха за самите тях - всяка онлайн връзка може да премине границите и да излезе от мрежата. Жените смятат телефонният и интернет секс за изневяра, защото е много трудно да откриете жена, която да се съгласи да прави секс, без да желае обвързване в по-късен етап. Въпреки това, интернет отношенията 

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
...
15 октомври 2015 | 10:14

"Въпреки това, интернет отношенията", ... какво?

p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
14 октомври 2015 | 16:36

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 22 ОТ 45$ ДО .....$ МЕСЕЧНО САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g