Женските секс играчки промениха правилата в леглото

Една от всички конспирации за края на света е свързана със създаването на изкуствен интелект, изграждането на изкуствен организъм и осъзнаването, че човек наистина е просто стъпало към еволюцията. Джеймс Камерън описва всичко това в "Терминатор", а братята (вече брат и сестра) Уашовски са показали какво ще се случи, след като машината победи. След като стана ясно, че сме малки крехки същества, които не могат да разберат дали социалната реалност е истина, осъзнахме, че матрицата със сигурност няма да е нещо особено лошо, все пак ще има и дами с червено. И докато всички смятат, че компютрите ще бъдат злото, което ще нанесе фаталния удар на една цивилизация, ние хвърляме първото обвинение към сексуалните играчки. Защо? Те са изобретение на илюминатите и пречат за нормалното демографско развитие. Япония вече бере плодовете на своя труд, след като излъчи световен рекордьор по мастурбация и задоволи мъжкото съсловие с повече играчки и умения, отколкото може да откриете в една истинска гейша. 

Може и да не вярвате, но първите сексуални играчки идват от Каменната ера. Германски учени откриха 30 000-годишен вибратор. Изкуственият прародител на механичния фалос се е променил драстично през последните няколко хилядолетия, но все още изпълнява една и съща функция - да бъде неуморен сексуален заместител. Германското откритие със сигурност ще промени сексуалната история, но се оказва, че всичко започва много по-рано, доказвайки, че незадоволените жени съществуват много, преди да се появи заплахата - микро пенис. Запознайте с еволюцията на вашия най-голям враг и най-добър приятел на рускините, които минават 30-годишна възраст. Визираме тях, защото са единствените жени, които могат да станат лелки за няколко секунди. Запознайте се с хората, които убиха половата активност!

Клеопатра беше първа

45 години пр. Хр. се е появила и египетската богиня, която не можела да получи необходимото полово внимание. Смята се, че жената изобретила първия вибратор, който бил пълен с пчели (такава е легендата). След като насекомите били затворени в тясно пространство, започвали да мърдат и да се опитат да избягат, което веднага допринесло за по-сериозното стимулиране на кралицата. Не сме сигурни колко вярна е тази история, но не искаме да си представяме какво може да се случи, ако пчелите открият изхода. Позиционирането на кошер в тази зона ще бъде доста изненадващо за всеки следващ партньор.

Единственото действащо лечение против женска истерия

1880-та година се появява един истински американски учен, който заявява, че може да излекува женската истерия. Това означава, че нито един мъж няма да страда ненужно у дома. Почти всеки мъж изпратил своята съпруга в кабинета на д-р Джордж Тейлър, който представлявал малка и сложна парна машина, която извършвала специфични движения и разполага с популярното удължение. Жената се настанявала в нещо, което много прилича на гинекологичен стол, а Джордж просто позиционирал машината така, че да се стигне до онова впечатляващо "Ооооо!". Нека не забравяме, че преди него, женската истерия се лекувала чрез кастрация на клитора. 

Жените са имали много силна фантазия!

Електричеството ще промени света

Доказателствата могат да се видят през 1902-ра година, когато всяко 5-то домакинство в САЩ имало електричество. Подозираме, че всяко 5-то семейство разполагало и с електрическия вибратор на Hamilton Beach. Чудото се озовало между всички миксери и електрически фурни. Не знаем какво са обяснявали родителите, но електричеството е взело хляба на Джордж Тейлър! 

Масажи на рамото - това е истинското предназначение! 

Безжичната технология

Джон Х. Тавел е успял да позволи на дамите да изпитат удоволствието от нестандартен секс и скъсал кабела на вибратора. Той се озовал в патентното бюро и клеймнал правото на първата безжична технология за сексуални удоволствия, елеминирайки вагиналната смърт от късо съединение.

Новият продукт имал нужда само отт две батерии и можел да трепери с такава скорост, че просто нямало начин да не привлече клиентки. 

Мултиплицирането им

Знаете ли кога се произвеждат и продават най-много вибратори? Сексуалната индустрия открива отбелязва изключителен връх, след като се излъчва един специфичен епизод от "Сексът и града". Главната героиня попада на вибратор с формата на зайче и след това обяснява съвсем дискретно за неговото участие. Това се случва през 1998-ма година. Същата година започват да се произвеждат вибратори във всякакви форми, разпространява се повече информация за този вид уреди и още много други подробности. 

Раждането на Годзила

Не сме сигурни дали сте чували за така наречената машина King Dong, но тя е нещо, което е използвано за зачеването на косатка. Вибраторът е с дължина от почти метър (91 сантиметра) и е с тегло от 18 килограма. Използвано е за първи (сигурно и за последен път) от актрисата Канди Епълс и практически причинява повече болка, отколкото удоволствие. Сигурни сме, че можете да откриете и документален филм по темата, но е излишно да казваме, че това творение не може да бъде използвано пълноценно, защото едва е 1/20 успява да влезе в употреба. Производителят признава, че това синьо чудовище е изработено изцяло и само за филма и нито едно друго не е било използвано.

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g
01 октомври 2015 | 18:39

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ТОП 24 САЙТОВЕ (НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА Е ОБНОВЕНА) САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ------------------>p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g

...
01 октомври 2015 | 15:57

Одължение О_о