Efbet вече и в Италия

Българскaта компания еfbet получи зелена светлина за навлизане на пазара за спортни залози и казина на територията на Италия от местния държавен регулатор на хазарта (AAMS), съобщават медиите в Западна Европа. Това е само последната част от стратегията за разширяване на еfbet, който е водещ букмейкър и собственик на казина в България, вече получил лиценз за Румъния, Сърбия и Испания.

След като подписа официалните документи по лицензирането за Италия миналия петък (17 октомври), еfbet вече има десет месеца, за да изпълни техническите изисквания, определени от AAMS, за да започне да осъществява своята дейност. Въпреки това компанията си е поставила по-амбициозна цел от този десетмесечен срок. Според Боян Найденов, съосновател на еfbet и оперативен директор на компанията, екипът – с подкрепата на своите външни партньори, работи за поставяне на начало до края на първото тримесечие на 2020 година.

Найденов, който основава семейния бизнес през 2006 година заедно с брат си Цветомир и баща си Стефан, добавя: "Ние сме развълнувани от възможността да навлезем на италианския пазар, аудиторията на който се смята за една от най-страстните в областта на спорта и игрите".

"След като успешно стартирахме на други международни пазари, като този в Румъния, сме уверени да се мерим с останалите големи марки в бранша".

"Нашата компания има доказан опит в предлагането на продукт с платформа за отлично потребителско изживяване, атрактивни коефициенти, предлагани от собствения ни екип за търговия и управление на риска, програма за лоялност, бърза верификация и изплащане на печалби. Всичко това в комбинация с нашия ловък и местен подход ще бъдат ключовите фактори за успех, на които разчитаме".

Според британското издание SBC News, което първоначално разпространи новината за efbet, това са бурни 12 месеца за бурни 12 месеца за италианския хазартен пазар. Значителното увеличение на данъците за спортните залагания – както онлайн, така и на дребно – беше последвано от потвърждаване на общата забрана за рекламиране на хазартни игри, в сила от този юли, преди новото правителство на страната да представи нови планове за въвеждане на по-строги закони за обработка на плащанията в началото на този месец.


еfbet подкрепя тези последни закони, които след като бъдат приети, ще забранят на италианските банки да обработват всякакви транзакции, свързани с неоторизирани хазартни оператори, защото това ще им помогне да изпъкнат срещу конкуренцията от "сивия сектор".

Най-четени от

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
05 март 2020 | 19:55

12 ноември 2019 | 09:54