Вдъхновяващо: от Букурещ до София на колело!

Милен Цанов е обикновен българин с необикновена история. Вдъхновен, предприемчив, успяващ, щастлив, с развиващ се бизнес, страхотно семейство, две чудесни дъщери и любяща съпруга. Живот “по мед и масло”, една мечтана и красива приказка до мига, в който влюбената и до днес като в ученическите си години двойка не чува страшната диагноза, която лекарят поставя на мъжа - прогресивен рак на езика и не повече от шест месеца живот. 

Жесток удар от съдбата, който обаче не сломява духа на Милен и неговата любима Ади. Благодарение на семейството си, на силата и волята, на подкрепата от страна на любящата си половинка, която е неотлъчно до него във всеки един миг, днес, за щастие, Милен е по-силен и по-щастлив от всякога. Започнал изцяло нов, здравословен начин на хранене и подложил се на лечение с естествени средства, мъжът успява да пребори коварната болест. 

Днес той е вдъхновение за близки и приятели, знайни и незнайни хора, които са останали завинаги белязани от силата на неговия дух и волята му за живот, описани впоследствие най-добре в книгата му “Непрочетена книга за здравето. Пътят на промяната! Ние победихме рака!” Днес Милен се е отдал на благотворителни каузи и поредната такава е в подкрепа на фондация “Дечица”. 

В рамките на четири дни - от 28 до 31 октомври, Цанов, ще колоезди и бяга по маршрута Букурещ - София, а събраните средства ще отидат за създадената от Богдана Манова организация за подпомагане и развитие на деца в неравностойно положение. Инициативата на Милен, който е част от “Балкан Черъти Челъндж”, провеждащ се за шеста поредна година, се радва на подкрепата и на много атлети от България и Румъния. Всеки от Вас, който има желание, може да подкрепи смелия ентусиаст и фондация “Дечица”, като дари средства в crowdfunding кампанията тук!

Здравейте, уважаеми Приятели!

Преди седмица реших да се впусна в поредното спортно предизвикателство, което този път обаче реших да обвържа с една кауза. Една кауза в името на добротата и съпричастността към един детски център, в който нуждаещите се получават грижа, образование, обич и веселие. Фондация „Дечица“, създадена от нашата скъпа приятелка Богдана Манова, е фондация за подпомагане и развитие на деца в неравностойно положение, с която по едно стечение на обстоятелствата се срещнахме преди две години. Две години, в които припознахме приятелството и подкрепата към още една кауза на доброто.

Позволих си да потърся сред вас, Приятелите си, подкрепа с молба да дарите средства в името на спорта и фондацията. Аз не искам да дарите тези средства с мисълта, че се изискват без обратна връзка от моя страна. Аз, Милен Цанов, ще колоездя от Букурещ до София 640 км, а след това и ще тичам в името на събраните средства.

През последните 20 години аз бях на ваше разположение за всяка ваша молба, всяка желана подкрепа. За първи път си позволявам да помоля и аз за нещо отговорно и с полагане на усилия от моя страна. Наистина вярвам, че моята История, която вдъхнови стотици, е докоснала по определен начин и вас, и вие ще подкрепите спортното предизвикателство, в което се впускам доброволно, с огромно желание и отговорност да събера сумата, която съм обещал на фондация „Дечица“. 

Дали бих могъл да събера тази сума без вас? Да, мога. Идеята обаче не е в това, а в съпричастността, която очаквам моите Приятели, на които съм дал много като човек и професионалист, да споделят с мен. И тъй като срокът за събиране на средствата изтича след няколко дни, моля ви да отделите от ценното си житейско и професионално време, да надникнете в по-долуподадения линк, и да отворите портфейлите си със щедрост и благост. Благодаря ви от все сърце за подкрепата. 

Милен Цанов

Всеки от Вас, който има желание, може да подкрепи Милен и фондация “Дечица”, като дари средства в crowdfunding кампанията тук!

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари

Все още няма коментари!