Витали е почетен шампион

Световният боксов съвет обяви украинеца Виталий Кличко за почетен шампион в тежка категория. За това съобщават американските средства за масова информация. Решение за това е било взето на заседание на СБС под ръководството на Хосе Сулейман. По този начин поясът на световния шампион в тежка категория стана вакантен, но ако украинецът реши да се върне на професионалния ринг, то той ще бъде първият, с който трябва да се боксира бъдещият претендент за пояса на СБС.

"Да владея титлата шампион на СБС е голяма чест за мен. Ръководството на федерацията ми дава теоретична възможност да се върна на ринга, но сега аз не мога да си позволя това, каза Виталий Кличко. Всички мои мисли са свързани с Украйна. Нейните граждани имат нужда от моята помощ. Моят брат Владимир ще подобрява спортните си постижения, а аз ще го подкрепям, точно както той ме подкрепя в моята политическа борба".

Най-четени от

Най-четени

Добави коментар

Екипът на Men.bg Ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари.
В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Изпрати
Коментари
Печели Пари Онлайн
17 декември 2013 | 22:26

ПЕЧЕЛЕТЕ ПАРИ ОТ ТОП 15 НА НАЙ-ДОБРИТЕ САЙТОВЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО КАТО ПОТРЕБИТЕЛИ, КАКВИТО СТЕ НА ФЕЙСБУК, НО ОТ ТАМ НЕ ВИ ЗАПЛАЩАТ ЗА ТОВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ДОКАЗАТЕЛСТВА ПОСЕТЕТЕ ПОСОЧЕНИЯ САЙТ ЧРЕЗ ГУГЪЛ-------->p e c h e l i o n l i n e. o v o . b g